Bergkristal nachtlampje met USB

9.95

Kleine zoutlampjes voor snachts kende je wellicht al, maar ben je ook al bekent met onze edelstenen lampjes? Deze lampjes zijn bevestigt aan een usb poort waardoor je ze bijvoorbeeld in je auto kunt plaatsen, maar ook heel gemakkelijk met een adapter in een stopcontact kunt plaatsen. De lampjes geven een mooie fijne zachte verlichting af.

+- 5 cm

♡ Je ontvangt een vergelijkbaar item als op de foto
♡ Binnen 1 a 2 werkdagen verzonden
♡ Gratis cadeautje bij iedere bestelling

5 op voorraad

Beschrijving

Bergkristal Nachtlampje met USB – Zuiverheid en Harmonie in Elke Ruimte

Verlicht je ruimte en energieveld met dit prachtige Bergkristal Nachtlampje. Dit unieke nachtlampje is niet alleen een sfeervolle toevoeging aan je interieur, maar het brengt ook de krachtige zuiverende energie van bergkristal in je huis. Dankzij de handige USB-aansluiting kun je het lampje eenvoudig aansluiten, zowel thuis via een adapter als onderweg in de auto. Ideaal voor in de slaapkamer, meditatieruimte of werkplek, waar het zowel functioneel als spiritueel verrijkend is.

Energie van Bergkristal

Bergkristal is een van de krachtigste kristallen voor het zuiveren van energie. Het staat bekend om zijn helende eigenschappen en vermogen om negatieve energie om te zetten in positieve vibraties. Bergkristal versterkt de aura en helpt bij het verhelderen van de geest, wat het perfect maakt voor meditatie en focus. Dit nachtlampje combineert de heldere, sprankelende energie van bergkristal met zacht, kalmerend licht, waardoor het een rustgevende sfeer creëert in elke ruimte.

Voordelen van het Bergkristal Nachtlampje:

  • Zuiverende en helende energie: Bergkristal zuivert je omgeving van negatieve energie en bevordert helderheid en balans.
  • USB-aansluiting: Handig voor gebruik in verschillende ruimtes, van je slaapkamer tot de auto.
  • Stijlvol en functioneel: Dit lampje brengt niet alleen licht, maar ook harmonie en balans in je interieur.
  • Perfect als spiritueel cadeau: Een bijzonder geschenk voor iedereen die zoekt naar rust en helderheid.

Gebruik:

Dit nachtlampje is zeer eenvoudig in gebruik. Sluit het aan via de USB-kabel op je laptop, in het stopcontact met een adapter, of in de auto. Geniet van het zachte licht en de zuiverende energie van bergkristal, waar je ook bent.

Het Bergkristal Nachtlampje brengt rust, helderheid en spirituele harmonie in elke ruimte. Voeg deze krachtige woonaccessoire toe aan je interieur en ervaar de positieve effecten van bergkristal.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bergkristal nachtlampje met USB” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *