Agaat Schijf – Stabiliteit en Aarding

39.95

Koop een prachtige Agaat schijf voor rust, stabiliteit en bescherming. Perfect als decoratief item en spiritueel hulpmiddel.

Heeft een kleine imperfectie in het witte gedeelte, zie foto.

Diameter: 19 cm

♡ Binnen 1 a 2 werkdagen verzonden
♡ Gratis cadeautje bij iedere bestelling
♡ Veilig betalen met Ideal, Apple pay, Bancontact of Creditcard

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Agaat Schijf – Stabiliteit en Aarding in Stijl

Deze prachtige Agaat schijf is een natuurlijk meesterwerk met unieke patronen en kleuren. Agaat staat bekend om zijn kalmerende en stabiliserende energie, waardoor het een perfect kristal is voor wie rust, balans en aarding in zijn of haar leven wil brengen. De gladde afwerking en levendige lijnen maken deze schijf niet alleen een krachtig spiritueel hulpmiddel, maar ook een schitterend decoratief object voor je huis.

Eigenschappen van Agaat:

  • Aarding en Stabiliteit: Agaat is een steen die je helpt om geaard en in balans te blijven, vooral in tijden van stress of chaos. Het bevordert innerlijke rust en stabiliteit, waardoor je je zekerder voelt in uitdagende situaties.
  • Emotionele Heling: Agaat werkt subtiel maar effectief om emotionele wonden te genezen. Het ondersteunt zelfreflectie en helpt je om met een helder hoofd door moeilijke tijden heen te komen.
  • Beschermende Energie: Agaat creëert een zachte beschermende energie om je heen. Het is ideaal om negatieve energieën af te weren en een veilige en harmonieuze ruimte te creëren.
  • Focus en Concentratie: Deze steen helpt je om gefocust te blijven en versterkt je concentratievermogen, waardoor het perfect is voor gebruik tijdens werk, studie of meditatie.

Waarom een Agaat Schijf?

Agaat schijven zijn bijzonder vanwege hun prachtige lagen en natuurlijke patronen, die elke schijf uniek maken. Plaats deze schijf op je altaar, bureau of een andere plek in huis om te genieten van de rustgevende en balancerende energie. De ronde vorm zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de energie door de ruimte.

Perfect voor:

  • Mensen die rust en stabiliteit in hun leven zoeken.
  • Iedereen die behoefte heeft aan emotionele heling en aarding.
  • Zij die hun concentratie en focus willen verbeteren tijdens werk of meditatie.
  • Degenen die houden van decoratieve en spirituele stenen voor thuis of op kantoor.

Afmetingen: Ø 19 cm
Prijs: €39,95

Breng balans, bescherming en schoonheid in je leven met deze prachtige Agaat schijf. Een tijdloos stuk dat niet alleen energetische voordelen biedt, maar ook een prachtige aanvulling is op je interieur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agaat Schijf – Stabiliteit en Aarding” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *