Larvikiet bol 4,5 cm

14.95

Ontdek de kracht van de Larvikiet bol voor spirituele bescherming, versterkte intuïtie en rust. Perfect voor meditatie en aarding.

Diameter 4,5 cm

*exclusief bolhouder

♡ Binnen 1 a 2 werkdagen verzonden
♡ Gratis cadeautje bij iedere bestelling
♡ Veilig betalen met Ideal, Apple pay, Bancontact of Creditcard

1 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Larvikiet Bol – Bescherming en Intuïtie in Harmonie

De Larvikiet bol is een krachtig en mysterieus kristal, perfect voor wie op zoek is naar bescherming en spirituele groei. Deze prachtige bol, met zijn hypnotiserende zilver-blauwe glans, straalt een kalmerende energie uit en helpt je om je intuïtie te versterken en te vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

Eigenschappen:

  • Bescherming: Larvikiet staat bekend om zijn sterke beschermende kwaliteiten. Het helpt je te beschermen tegen negatieve energieën en creëert een schild van licht om je heen, waardoor je veilig blijft in drukke of uitdagende omgevingen.
  • Aarden: Dit kristal helpt je om stevig geaard te blijven, wat essentieel is bij spirituele groei. Door zijn connectie met de aarde-energie zorgt het voor een diep gevoel van stabiliteit en rust.
  • Intuïtie en helderheid: Larvikiet stimuleert het derde oog en helpt je om je intuïtie te versterken. Of je nu probeert helderheid te krijgen in een situatie of je wilt verdiepen in meditatie, deze bol is je perfecte metgezel.
  • Loslaten van oude patronen: Deze bol helpt je om oude patronen en gedachten los te laten, waardoor je ruimte creëert voor nieuwe inzichten en persoonlijke groei.

Waarom een Larvikiet bol? Het ronde, vloeiende ontwerp van de bol symboliseert oneindige mogelijkheden en helpt de energieën gelijkmatig te verspreiden in elke ruimte. Plaats hem in je huis, op je werkplek of gebruik hem tijdens meditatie om een krachtige energetische ondersteuning te ervaren.

Perfect voor:

  • Mensen die behoefte hebben aan spirituele bescherming.
  • Iedereen die hun intuïtie wil versterken en helderheid wil vinden.
  • Diegenen die oude energieën en gewoonten willen loslaten.

Geef jezelf de rust en helderheid die je verdient met deze prachtige Larvikiet bol. Voeg hem toe aan je spirituele collectie of geef hem cadeau aan iemand die wel wat extra bescherming en intuïtieve steun kan gebruiken.

Afmetingen: Ø 4,5 cm
Prijs: €14,95

Transformeer je energie, bescherm je aura en ontdek de diepe wijsheid in jezelf met de Larvikiet bol.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Larvikiet bol 4,5 cm” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *