Celestien Cluster Ei op Standaard – Hemelse Rust en Helderheid

165.00

Koop dit indrukwekkende Celestien Cluster Ei op Standaard voor spirituele helderheid, innerlijke rust en betere slaap. Een krachtig én decoratief stuk!

2780 gram (exclusief standaard)
26 x 14 cm (inclusief standaard)

♡ Binnen 1 a 2 werkdagen verzonden
♡ Gratis cadeautje bij iedere bestelling
♡ Veilig betalen met Ideal, Apple pay, Bancontact of Creditcard

1 op voorraad

Beschrijving

Celestien Cluster Ei op Standaard – Hemelse Rust en Helderheid

Dit indrukwekkende Celestien Cluster Ei op Standaard is een echte blikvanger. Met zijn betoverende, heldere blauwe kristallen straalt dit ei een zachte, kalmerende energie uit die perfect is voor wie innerlijke rust en spirituele helderheid zoekt. Celestien staat bekend als een steen van vrede, die helpt om contact te maken met hogere energieën en innerlijke wijsheid. Het ei, gepresenteerd op een elegante standaard, maakt dit een krachtig spiritueel instrument én een prachtig decorstuk.

Eigenschappen van Celestien:

  • Kalmerende Energie: Celestien straalt een zachte, kalmerende energie uit die helpt om stress te verminderen en emotionele rust te bevorderen. Ideaal voor meditatie of om een rustgevende sfeer in je huis te creëren.
  • Spirituele Helderheid: Dit kristal ondersteunt je om je intuïtie te versterken en helpt je bij het verkrijgen van inzichten uit hogere spirituele sferen. Het wordt vaak gebruikt om contact te maken met engelen en gidsen.
  • Communicatie en Expressie: Celestien staat bekend om zijn vermogen om communicatie te verbeteren, zowel innerlijk (met je hogere zelf) als extern (met anderen). Het helpt je om je gedachten en gevoelens duidelijk te verwoorden.
  • Slaap en Dromen: Celestien is perfect om in de slaapkamer te plaatsen, omdat het helpt bij het bevorderen van een diepe, vredige slaap en het stimuleren van levendige, betekenisvolle dromen.

Waarom een Celestien Cluster Ei? Het ei staat symbool voor nieuwe mogelijkheden en een hernieuwd begin. In combinatie met de krachtige energie van Celestien helpt dit ei om je te verbinden met je ware zelf en je innerlijke wijsheid. De meegeleverde standaard maakt het mogelijk om dit prachtige cluster ei stijlvol te presenteren, terwijl het tegelijkertijd de energie in de ruimte verspreidt.

Perfect voor:

  • Mensen die rust en spirituele helderheid zoeken.
  • Degenen die hun intuïtie en communicatie willen versterken.
  • Iedereen die beter wil slapen of op zoek is naar droominspiratie.
  • Zij die een indrukwekkend decoratief en energetisch waardevol stuk voor hun huis willen.

Afmetingen: ca. 26 cm hoog en 14 cm breed (inclusief standaard)
Prijs: €165

Breng hemelse rust, helderheid en schoonheid in je leven met dit prachtige Celestien Cluster Ei op Standaard. Ideaal voor meditatie, slaapverbetering en het creëren van een kalme sfeer in je huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Celestien Cluster Ei op Standaard – Hemelse Rust en Helderheid” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *