Top 5 EDELSTENEN VOOR IN HUIS.

Welke edelstenen geven jouw woning de beste sfeer en zorgen voor een ontspannen atmosfeer waar je je veilig voelt en weer kunt opladen? Je leest het in deze blog.

Wat doen edelstenen?

Edelstenen zijn niet alleen prachtig om te possitioneren in huis, maar hebben ook degelijk een vibratie en energie althans dat is waar wij als Spiritueel Wonen in geloven. 

Wij gaan uit van het principe dat alles energie is, dat alles bestaat uit moleculen en zoals de kwantumfysica zegt, zonder enige vertraging kan het ene deeltje invloed uitoefenen op een ander deeltje wat zich duizenden kilometers verder bevindt.

Goed dat (in het extreem kort) over de gecompliceerde theorie waar nog veel onderzoek naar wordt gedaan. Met die informatie geloven wij dat wanneer iets voor jou een emotionele betekenis heeft, het deze betkenis uitstraalt als het ware. Zo denken we bij de kleur roze vaak aan liefde, zoetheid, zachtheid en dat wekt een bepaald gevoel bij ons op. 

Wanneer we dus edelstenen, maar dit geld dus eigenlijk voor alle items waar we een (emotionele) waarde aan hechten ergens neerzetten, geven ze ons een goed gevoel en stralen ze datgene uit wat wij graag willen dat ze uitstralen. 

Ze ondersteunen ons in de stemming die we willen creëren. 

Bergkristal Waxinehouder 2
Bergkristal waxinehouder

Onze persoonlijke top 5:

 1. Amethist.
  Amethist is een steen die bekent staat om haar beschermende werking. Iets wat erg goed te pas komt in jouw woning wanneer je vaak bezoek ontvangt. Amethist beschermd en zuivert de woning en helpt jou en de energie in de woning om zich op spiritueel vlak te ontvouwen. Tevens helpt Amethist om de boodschap en intentie te zien en voelen in meningen van anderen, wat goed van pas komt tijdens communiceren met kinderen en/of partner. 
 2. Labradoriet.
  Ben je een (hoog) gevoelig persoon, dan raad ik altijd Labradoriet aan om in je woning neer te zetten. Labradoriet is de steen van de ziel, ze zorgt voor een zielsconnectie en verbinding met je eigen ziel, maar daarnaast is ze een hele goede beschermer. Ze beschermt de/jouw aura tegen negatieve energie die anderen met zich mee kunnen dragen, zodat deze jou niet leeg trekken. Daarnaast verminderd de steen angst en geeft ze kracht en doorzettingsvermogen.
 3. Celestien.
  Celestien heeft (samen met rozenkwarts) voor mij de meeste zachte energie. Er ligt standaard een Celestien op mijn nachtkastje. Celestien helpt namelijk om je te verbinden en in contact te brengen met engelen en daarnaast zorgt Celestien voor een zachte nachtrust doordat de steen een rustig en vredig gevoel geeft. Het contact met engelen vind makkelijker plaats tijdens dromen, omdat dromen vooral in het onbewustzijn plaatsvinden en je meer openstaat voor contact in je onbewustzijn.
 4. Bergkristal.
  Bergkristal heeft een hele pure, krachtige en zuivere energie. Bergkristal zorgt voor een hoge vibratie in je woning, wat betekent dat het de woning kan helpen in het verlichten van energie. De steen verbind je met het hogere (het universum/god ect) en neutraliseert zware energiestromen. Bergkristal versterkt tevens de werking van andere stenen.
 5. Agaat.
  Agaat is een prachtige steen, met vaak veel banden en lagen, die onderdeel is van de Chalcedoon en kwarts groep. Agaat heeft een aardende werking en vooral Agaat op standaard is echt een verrijking en eyecatcher voor je huis. 

 

Ben jij op zoek naar mooie edelstenen voor in jouw woning, neem dan een kijkje in onze webshop en wellicht vind jij jouw match.

Veel liefs,
Saartje 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *