"In de hectische wereld van vandaag is het essentieel om momenten van rust en ontspanning te creëren".

Onze handgemaakte aromatische edelstenen kaarsen zijn ontworpen om precies dat te doen, met een vleugje luxe en spiritualiteit.

Deze kaarsen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook een scala aan voordelen voor lichaam en geest.

Kaars Flower Garden - Roos & Zoete Sinaasappel

De Voordelen van Sojawas Kaarsen

Sojawas kaarsen zijn een fantastische keuze voor zowel het milieu als je gezondheid. Ze zijn gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare bronnen en branden schoner dan traditionele paraffine kaarsen. Dit betekent minder roet en een langere, gelijkmatige brandtijd. Bovendien zijn sojawas kaarsen biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke chemicaliën.

"Laat de zachte gloed van edelstenen kaarsen je ziel verlichten
en je ruimte vullen met vrede en harmonie."

Handgemaakte Perfectie

Onze kaarsen worden met de hand gegoten, waardoor elke kaars uniek is. Dit ambachtelijke proces zorgt ervoor dat elke kaars de hoogste kwaliteit heeft en met liefde en zorg is gemaakt. Handgemaakt betekent ook dat er aandacht is besteed aan elk detail, van de selectie van de beste materialen tot de uiteindelijke afwerking.

Het Gebruik van Etherische Oliën

In plaats van synthetische parfumolie, gebruiken wij pure etherische oliën in onze kaarsen. Etherische oliën hebben niet alleen heerlijke geuren, maar ze bieden ook therapeutische voordelen. Lavendelolie kan bijvoorbeeld helpen bij het ontspannen, terwijl citroenolie je humeur kan verbeteren. Deze natuurlijke geuren zorgen voor een gezondere en aangenamere ervaring.

Branduren van Sojawas Kaarsen

Een van de grote voordelen van sojawas kaarsen is hun langere brandtijd. Afhankelijk van de grootte van de kaars, kunnen onze sojawas kaarsen tot wel 50 uur branden. Dit betekent dat je langer kunt genieten van hun rustgevende licht en heerlijke aroma.

Het Belang van de Eerste Brand

Om tunnelvorming te voorkomen, is het belangrijk om je kaars de eerste keer minimaal 4 uur te laten branden. Dit zorgt ervoor dat de was gelijkmatig smelt en een mooie, vlakke brandpool vormt. Hierdoor zal je kaars langer meegaan en optimaal branden.

Haal tevens ook de edelstenen en andere grote brandbare decoratie uit de kaars zodat deze geen vlam kan vatten. 

Edelstenen kun je afspoelen onder water en hergebruiken. Neem ze bijvoorbeeld met je mee op zak of geef ze een mooi plekje in huis. 

Maximale Aantal Branduren

Hoewel onze kaarsen tot 50 uur kunnen branden, is het aanbevolen om ze niet langer dan 4 uur achter elkaar te laten branden. Dit helpt om de levensduur van de kaars te verlengen en zorgt voor een veilig gebruik.

Onze handgemaakte aromatische edelstenen kaarsen zijn meer dan alleen een bron van licht; ze zijn een bron van rust, sereniteit en schoonheid. Ontdek de magie van onze kaarsen en breng een vleugje spiritualiteit in je dagelijks leven.

Lont Trimmen voor Optimale Brandtijd

Het trimmen van de lont is essentieel voor een schone en veilige verbranding. Trim de lont tot ongeveer 0,5 cm voor elke keer dat je de kaars aansteekt. Dit helpt om een gelijkmatige vlam te behouden en voorkomt overtollig roet en rook.

Extra Tips voor Veilig en Optimaal Gebruik

  • Plaats je kaars op een stabiele, hittebestendige ondergrond om schade aan je meubels te voorkomen.
  • Houd brandende kaarsen altijd in het zicht en buiten het bereik van kinderen en huisdieren.
  • Doof de kaars met een kaarsendover in plaats van uit te blazen om rookvorming te minimaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *